top of page

ZILELE DESCHISE PROCARDIA

 În cadrul acestui eveniment Prof. Dr. Kikeli Pál a prezentat problema obezităţii, boala secolului XXI., după care fizioterapeuta Bartha Zsuzsa a prezentat importanţa alimentaţiei sănătoase şi a exerciţiului fizic.    

Invitatul, Dl. Meltzer Viktor a împărtăşit experienţa şi reţetele dietetice proprii, după care restaurantul Tip Top, sponsorul principal, ne-a oferit gustări preparate pe baza acestor reţete de succes.

A fost prezentată modalitatea şi mijloacele autocontrolului în conştientizarea sănătăţii, riscului şi bolii cardiovasculare, principala modalitate de realizare a complianţei pacienţilor. Am distribuit “AGENDA PACIENTULUI”  bazată pe experienţa a 35 de ani de activitate şi am instruit pacienţii în vederea folosirii corecte şi eficiente a acestuia.

De asemenea a fost prezentată experienţa grupurilor terapeutice, principala modalitate de păstrare a sănătăţii, prevenire a bolilor cardiovasculare şi reabilitării cardiovasculare, prin asigurarea condiţiei pentru un stil de viaţă sănătos.

DSC_1538
DSC_1404
DSC_1528
DSC_1499
DSC_1425
DSC_1403
DSC_1395
DSC_1397
DSC_1383
bottom of page