top of page

Mondays

4:30 pm

Jelinek rajz.jpg

Despre Procardia

Societatea Civilă Medicală Procardia s-a înfiinţat în anul 1992 sub conducerea Prof. Dr. Kikeli Pál István doctor în ştiinţe medicale, drept continuare a activităţii ambulatorii medicale preventive începută încă din anul 1973, astfel Procardia este un centru medical cu o vechime de peste 40 de ani. Asistenţa medicală complexă este asigurată de o echipă de medici, chimişti, biologi, psihologi, fiziokinetoterapeuţi şi cadre medicale cu înaltă calificare. Sistemul  nostru asistă anual peste 6.000 de pacienţi.

Scopul înfiinţării a fost aceea de a asigura servicii medicale de calitate şi accesabilitatea populaţiei la aceasta. Sistemul de asistenţă medicală Procardia este bazată pe conceptul preventiv contemporan. Ea constă în elaborarea unei strategii de prevenire a riscului de îmbolnăvire la pacientul sănătos şi prevenirea complicaţiilor la pacientul bolnav.

Obiectivele Societăţii Civile Medicale  Procardia sunt bazate pe principii bine definite pe termen lung, prin asigurarea calităţii  serviciilor la standardele şi exigenţele naţionale respectiv internaţionale conferind stabilitate, performanţă, dinamism şi calitate.

_DSC8398
_DSC8427
DSC_6625
csoport
DSC_6595
DSC_6625
bottom of page