top of page

Descriere

Magnetoterapia este un tratament special cu un câmp magnetic, unde corpul primește impulsuri magnetice. Drept urmare, peretele celular pe care trece acest puls se schimbă. Canalele pot fi, de asemenea, deschise pe peretele membranei celulelor care nu au funcționat corect înainte și astfel pot elibera materiale suplimentare utile în celulele care afectează funcționarea în direcția corectă.

 

Cauzele și factorii agravanți ai majorității bolilor sunt metabolismul organismului. Controlul întrerupt al celulelor și starea lor de echilibru pot fi reparate cu ajutorul dispozitivului. Terapia cu un camp magnetic static sau pulsatil restabilește nivelul de energie al celulelor problematice și le armonizează frecvența vibrațiilor fără a cauza stres deosebit corpului nostru. Prin tratarea celulelor, este mai ușor pentru celule să absoarbă oxigen proaspăt și alimente și să scape de produse toxice și deșeuri.

 

Unicitatea sa constă în impactul și aplicabilitatea largă a magnetului cu o structură și o orientare specială.

Are un efect pozitiv în:

• procese selective (piatră biliară, pietre la rinichi etc.);

• tulburări circulatorii, probleme de tensiune arterială,

• analgezie (cefalee, migrenă, durere de dinți, dureri articulare, dureri de spate);

• tratarea insomniei, ameliorarea anxietății,

• în tratamentul bolilor neurologice prin stimularea adecvată a căilor nervoase.

 

Bolile ale piele pot fi, de asemenea, vindecate cu magnetoterapie, deoarece sângele bogat în oxigen și fluxul sanguin mai bun contribuie la normalizarea proceselor metabolice, la vindecarea mai rapidă a rănilor. Afecțiunile comune ale epocii noastre moderne sunt probleme ale pielii cum ar fi:

• psoriasis,

• eczeme,

• mâncărimea pielii, pentru care sunt responsabile ambele disfuncții ale sistemului imunitar și care pot fi tratate bine folosind câmpuri magnetice.

 

În tratamentul fracturilor osoase se utilizează dispozitive pentru generarea câmpurilor electromagnetice pulsate, iar rezultatul poate fi detectat după prima săptămână de tratament: durere și edeme reduse.

bottom of page