top of page
Belgyó RO.png

În cadrul Procardia vă oferim servicii de medicină internă constând din:

- consultație medicală pentru diverse boli (cardiovasculare, digestive, respiratorii, renale etc )

 

- indicații de analize medicale pentru:

  •             stabilirea diagnosticului precis,

  •             depistarea precoce a diferitelor boli

  •             evaluare periodică.

Acestea se pot efectua în cadrul Procardia, fără să mai fie nevoie să vă deplasați în alte centre:

 

  • ecografie abdominala.

  • Examinări de laborator

  • interpretarea EKG.

  • Monitorizare EKG pe 24 ore

  • Monitorizare TA pe 24 e ore

Detalii

Medicina internă este specialitatea medicală foarte complexă care poate evalua și trata afecțiunile a numeroase organe interne. În cadrul consultației se evaluează integral atât istoricul medical al pacientului, cât și starea sa de sănătate, stabilind un diagnostic corect și un plan de tratament în cazul afecțiunilor acute sau cronice ale unuia sau mai multor organe interne.

În ce constă consultația de medicină internă?

✓ Medicul internist face mai întâi o evaluare a sănătății întregului organism.

Acesta verifică sănătatea inimii (tensiunea arterială, puls, depistarea unor aritmii, etc), circulația sângelui, funcționarea plămânilor (examen esențial în special în cazul fumătorilor), sănătatea ficatului și a restului organelor interne precum și aspectul pielii.

✓ În urma evaluării, acesta poate recomanda un set de analize în funcție de afecțiunile sau predispozițiile specifice ale fiecărui pacient.
Dacă specialistul îți recomandă să îți testezi glicemia, nivelul colesterolului sau să efectuezi investigații imagistice, nu ezita! Cunoașterea organismului tău este foarte importantă în stabilirea unui diagnostic precis și luarea unor decizii corecte pentru o viață mai sanatoasă.

✓ De obicei, pacientul(a) revine la controlul de medicină internă la maxim 30 zile de la consultație, pentru interpretarea analizelor și stabilirea planului de tratament și eventual a dietei și a planului de rehabilitare, ce trebuie monitorizate și evaluate periodic.

bottom of page