top of page
masszazs_nagy
6693-aromaterapia-de-toamna-efectele-ule
cosmetic-oil-3197276_640
uleiuri-esentiale-aromaterapie-1433692_6
aromaterapia

Despre aromaterapie

Aromaterapia foloseste materiale de plante aromatice și uleiuri de plante, inclusiv uleiuri esențiale, și alți compuși de aromă pentru îmbunătățirea bunăstării psihologice sau fizice.

Aromaterapia este mai mult decât o metodă de relaxare și nu se face doar in SPA-uri. Te poți bucura de efectele ei oricând și oriunde.

Folosită de sute de ani, aromaterapia și-a dovedit de-a lungul timpului efectele benefice asupra minții, dar și asupra organismului. Te ajută să dormi mai bine, are efect energizant, calmează migrenele, luptă cu depresia și anxietate.

Uleiurile esențiale sunt valoroase și renumite pentru proprietățile lor de susţinere a întregului organism și de echilibrarea emoțiilor. Atunci când este folosită în siguranță, aromaterapia este o metodă simplă și absolut încântătoare de a susține sănătatea pe toate planurile.

Una dintre modalităților cele mai plăcute, relaxante și terapeutice ale aromaterapiei, este prin masaj. Atunci când stresul și depresia sunt o cauză majoră de un dezechilibru de sănătate, masaj general-aromaterapie este cel mai bun tratament disponibil ca terapie complementară. Aceasta stimulează, de asemenea, fluxul limfatic, inbunătățind și sistemul imunitar. Persoana care utilizează acest tratament devine mai relaxant și echilibrat atât psihic, cât și fizic.

bottom of page