top of page

Program

Luni

Marți

Miercuri

Joi

Vineri

Dr. Ațelean
 
Noémi Mária 
60570625_2397322790310994_62381392853047

Medic specialist Recuperare medicală

Despre fizioterapie

Bolnavii care se adresează serviciului nostru de fizioterapie, sunt primiţi în primul rând ca şi oameni şi în al doilea rând ca pacienţi. Prin intermediul consultaţiei într-un program evaluator a stării de sănătate a aparatului locomotor, a factorilor de risc privind modul lor de viaţă, de muncă şi în funcţie de aceasta  sunt sfătuiţi privind metodele de prevenire a afecţiunilor locomotorii şi de remediere a patologiei existente.

Consultaţia medicală urmat de 10 zile de fiziokinetoterapie este gratuit în limita sumei acordate de CAS. În cadrul consultaţiei pacienţii cu indicaţie pot beneficia şi de ecografie musculoscheletală şi articulară.

Procedurile de fiziokinetoterapie sunt efectuate sub supravegherea funcţiilor cardiovasculare (controlul TA, frecvenţei cardiace), motiv pentru care pot efectua fiziokinetoterapie şi pacienţii cu afecţiuni cardiovasculare (hipertensivi, postinfarct miocardic, tulburări de ritm, etc.)

Baza noastră de tratament este dotat cu aparate de ultimă generaţie, avem un centru de prevenţie şi recuperare spaţioasă unde se derulează zilnic programe variate de gimnastică în grup sau individual pentru toate categoriile de vârstă (inclusiv copii, vârstnici cardiaci) şi kinetoterapie individuală.

Fiziokinetoterapeuţii care efectuează procedurile indicate de medic, au studii superioare, cu vastă experienţă practică şi cu mult devotament faţă de munca efectuată şi faţă de pacient.

bottom of page